De voordelen van Nieuwbouw

Volledig nieuw

Dus veel comfort, zekerheid en gemak voor nu en de toekomst

Eigen smaak

U kunt uw huis helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Er worden u tijdens het gehele proces diverse keuzes voorgelegd (van uitbouw en dakkapel, tot de tegel in uw badkamer) en u bepaalt uiteindelijk precies hoe uw huis eruit komt te zien. Dat maakt dat uw huis echt helemaal van u voelt wanneer u er straks komt te wonen.

Voordelig

Als u een nieuwbouwwoning koopt betaalt u geen overdrachtsbelasting en u koopt een woning die geïsoleerd is naar de huidige eisen. Dat scheelt al snel honderden euro’s per jaar in het energieverbruik.

Onderhoudsarm

Het fijne van een nieuwbouwhuis is dat u er geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw, alles doet het. U heeft garantie en onderhoud heeft u de eerste jaren vrijwel niet.

Comfortabel

Nieuwbouwhuizen kenmerken zich door een aangename temperatuur, ongeacht de tijd van het jaar. Ze zijn voorzien van extra isolerend glas en zijn ook verder goed geïsoleerd. Dat betekent dat u in de winter geen koude voeten krijgt en uw huis in de zomer langer koel blijft.

Veilig

Nieuwbouwhuizen zijn standaard uitgerust met een professioneel rookalarm en met het modernste, inbraak werend hang- en sluitwerk. U geniet van een veilige omgeving en houdt ongewenste bezoekers buiten