Maatwerk en opties

Optiemogelijkheden

De woningen van “Wonen aan de Linde” zijn in de basis al erg praktisch en compleet, maar natuurlijk zijn er ook diverse optiemogelijkheden. Kiest u voor standaard cv of gaat u voor gasloos met een warmtepomp. De makelaar begeleidt u in het voortraject en zorgt ervoor dat u al direct bij start verkoop de nodige informatie heeft om op tijd uw keuze te kunnen maken mbt de bouwkundige opties.

Kopersbegeleiding

Wanneer de koop definitief is kunt u samen met Wendy van Horrik, de kopersadviseur van Hurks de woning op basis van uw wensen verder aanpassen. Dit betreft de keuze voor keuken, sanitair, afbouw, duurzaamheid (pv panelen), elektra etc. Deze begeleiding is helemaal kosteloos.

Keuken en badkamer

Dé manier om uw woning helemaal eigen te maken is door de keuken en het sanitair geheel naar eigen smaak af te stylen.

Met grote zorg en aandacht heeft ASWA een aantal basiskeukens samengesteld. U krijgt in basis een complete keuken inclusief 5 inbouwapparaten. Vervolgens heeft u volop keuze in materiaalgebruik en kleur om de keuken geheel naar eigen wens te finetunen.

U kunt de basiskeuken ook nog verder uitbreiden of aanpassen aan uw wensen. Indien u liever kiest voor een andere leverancier wordt de stelpost aan u verrekend en kunt u na oplevering in eigen beheer een keuken laten plaatsen.

Er is extra aandacht besteed aan de badkamer. In basis wordt de badkamer al geleverd met een dubbele wastafel, thermostatische kranen, wandcloset en douche. Het sanitair is van het merk Villeroy en Boch.

Uiteraard kan ook het sanitair verder aangepast worden aan uw wensen middels een online showroom. Het tegelwerk kunt u naar wens ook aanpassen. Hiervoor kunt u terecht bij de showroom RBH in Roermond.