Type woningen

Met de komst van deze wijk krijgt Asten er een diversiteit aan woningen bij.

Aan de rand van de Prins Bernhardstraat worden 4 vrijstaand geschakelde woningen en 10 twee onder een kap woningen gerealiseerd. De woningen hebben een eigentijdse jaren 30 stijl. Dit sluit mooi aan bij het karakter van de straat.

Het centrum van de nieuwe wijk wordt ingevuld met 19 moderne patio woningen. Deze woningen hebben 2 bouwlagen waardoor de wijk een sfeervol intiem karakter krijgt.

De 6 hoekwoningen en 10 rijwoningen liggen aan de binnenrand van de wijk. De woningen hebben een speels karakter door de verspringende gevel en de afwisselende steenkleur.

De woningen zijn verdeeld over twee blokken van respectievelijk 3 tweekappers (6 woningen), met op beide hoeken een vrijstaand-geschakelde woning en 2 tweekappers (4 woningen), met op beide hoeken een

Meer over de woningen

De hoek- en rijwoningen zijn gelegen aan de binnenrand van de wijk. De woningen zijn verdeeld over drie blokken van respectievelijk 8, 5 en 3 woningen.

Meer over de woningen

4 van deze woningen kijken uit op het mooie groene hofje met de nieuw te planten Lindebomen. De meeste patiowoningen zijn rustig gelegen in de binnenring.

Meer over de woningen