Verkoop in volle gang

Geplaatst op: 07 februari 2019

Inmiddels zijn de verkoopgesprekken in volle gang. Er zijn op dit moment 30 kandidaten die definitief ja hebben gezegd tegen een woning. De Koopovereenkomsten en Aannemingsovereenkomsten worden de komende weken getekend. Zodra de verkoopdrempel van 75% is bereikt, wordt er groen licht gegeven voor start bouw. Op de overige kavels lopen nog opties. Wanneer een optie vervalt, wordt een reserve kandidaat benaderd door de makelaars.

De voorbereidingen voor de bouw op het terrein zijn ondertussen in volle gang. De oude locatie van Formido is inmiddels volledig gesloopt en binnenkort wordt gestart met de aanleg van de infra. Naar verwachting zullen we net voor of net na de bouwvak starten met de bouw. Ongeveer een jaar later zal de laatste woning worden opgeleverd.

Donderdag 31 januari jl. hebben we de start verkoop gevierd met een feestelijk tintje. De eerste kopers waren hiervoor symbolisch uitgenodigd. We willen bij deze alle andere kopers natuurlijk ook van harte feliciteren met hun woning! Voor een goede indruk van dit moment verwijzen we graag naar het filmpje van Siris

We houden u op de hoogte!

Vriendelijke groet,
Vastgoedmaatschappij Van der Loo bv.
Ton en Kim van der Loo