Voorkeursformulier

Middels dit formulier kunt u aangeven in welke kavels u interesse heeft: voorkeur 1 heeft uw 1e voorkeur, voorkeur 2 uw 2e voorkeur en zo verder. U kunt een onbeperkt aantal voorkeuren doorgeven.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 7 januari 2019 om  12.00 uur te zijn ontvangen door een van beide makelaars. Dit kunt u doen door het onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging retour.

Wilt u het formulier liever niet digitaal invullen, download dan het voorkeursformulier en verzend dit per mail of per post naar een van de makelaars

Van alle geïnteresseerden is bekend wanneer zij zich hebben ingeschreven voor dit project. Aan de hand van de inschrijfdata in combinatie met de (tijdig) ontvangen voorkeursformulieren worden de woningen toegewezen.
Alle kandidaten die een optie hebben op een van de woningen worden door de makelaars uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. De gesprekken worden willekeurig tussen de makelaars verdeeld.

In dit gesprek informeren de makelaars u over het plangebied, ze kijken samen met u naar de individuele woning en zij informeren u over het koopproces. U ontvangt op dat moment ook een complete map met alle informatie. Vervolgens heeft u twee weken de tijd om te beslissen of u daadwerkelijk tot koop wenst over te gaan.

Wanneer u overgaat tot aankoop worden vervolgens de koop- en aannemingsovereenkomst opgesteld. U heeft dan twee maanden de tijd om uw financiering rond te maken.

Uiteraard is het voor de ontwikkelaar en de aannemer erg prettig om al bij het tekenen van de koop-aanneemovereenkomst meer duidelijkheid te hebben over de financiële haalbaarheid van uw voorgenomen aankoop. Daarom dient er op het moment dat u beslist om tot aankoop over te gaan een schriftelijke verklaring overlegt te worden afkomstig van uw financieel adviseur. Hierin geeft hij/zij aan dat hij/zij naar uw financiële mogelijkheden heeft gekeken en spreekt hij/zij de verwachting uit dat aankoop financieel gezien mogelijk is.

Het is overigens niet mogelijk om de nieuwbouwwoning te kopen onder een voorbehoud van verkoop eigen woning.

Het voorkeursformulier

Selecteer een makelaar

Uw gegevens

Gegevens eventuele partner / medekoper

Heeft u een financieel adviesgesprek gehad in de afgelopen 6 maanden en weet u of het haalbaar 
is om de woning van uw voorkeur(en) te kunnen kopen?

Heeft u momenteel een eigen koopwoining?

Indien u een eigen koopwoning heeft, weet u of u de hypotheek toch rond kunt krijgen ook al is uw eigen woning nog niet verkocht

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.